Over Mevrouw Nomad - Mevrouw Nomad
262
page-template-default,page,page-id-262,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
Over Samantha

Follow your heart

Samantha (1987), het gezicht achter mevrouw Nomad, is een bijna dertiger, vegetariër, positief ingesteld, ondernemend, sportief, gek op reizen, houdt van lekker gezond eten en is verliefd op meneer Nomad 🙂

 

Met een achtergrond in de reiswereld is het ontdekken van nieuwe landen, culturen en plaatsen een gewoonte geworden. Maar dan wel een gewoonte die nooit verveeld en waar ik geen genoeg van kan krijgen.

 

De afgelopen jaren heb ik al aardig wat mooie, bijzondere reizen mogen maken. Naast ‘reguliere’ vakanties ben ik twee keer weggeweest voor een periode van een half jaar. Maar aan de meest bijzondere reis ben ik onlangs begonnen. De reis naar de mogelijkheid om locatieonafhankelijk te kunnen werken en hierdoor zoveel mogelijk van de wereld te mogen ontdekken. Tijdens deze reis neem ik jullie mee en hoop ik een ieder te kunnen inspireren.

 

Om mij heen hoor ik veel mensen zeggen ook wel weg te willen uit Nederland en een avontuur tegemoet te gaan, maar deze stap hebben zij dan wel nooit durven zetten of voor zich uitgeschoven als iets voor later. Ik heb ervoor gekozen om de daad bij het woord te voegen en te gaan! Dit, samen met, hoe zal ik hem noemen, meneer Nomad ;-). Mede door het overlijden van een dierbare naaste zijn we met onze neus op de feiten gedrukt dat er wellicht nooit een later zal zijn. Je leeft nu en wat er over 10 jaar, een jaar, maand of zelfs over een week gebeurt weet je niet. ‘’Follow your heart’’.

 

In september 2016 heb ik alles en iedereen in Nederland uitgezwaaid om het nomadenleven tegemoet te vliegen. Bestemming: Thailand. Hier zal ik mij tot maart 2017 onderdompelen in het Thaise leven. Het resultaat zal hier bij mevrouw Nomad vertaald worden in vermakelijke verhalen en bijbehorende prikkelende foto’s. Daarnaast zal ik interessante reistips geven en kun je mij benaderen voor het regelen van jouw verzorgde droomreis.

 

Droom lekker weg, doe inspiratie op of plan je droomreis.
En als je iets mist of graag wilt weten dan hoor ik het graag.

 

Reislustige groetjes,

 

Mevrouw Nomad

Waar ben ik geweest

Bali – Barcelona – België – Cork – Duitsland – Egypte – Genève – Gili Trawangan – Hongarije – Istanbul – Lombok – Londen – Maleisië – Myanmar – Nederland – Parijs – Phnom Penh – Punta Cana – Rio de Janeiro – Siem Reap – Singapore – Taipei – Thailand

Wat staat er op de planning

2017 – Thailand