Dagboek in beeld #3 - Mevrouw Nomad
1291
post-template-default,single,single-post,postid-1291,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
Mevrouw Nomad - foto dagboek

Dagboek in beeld #3

Het einde van het jaar nadert, wat zeg ik?? Die staat voor de deur. Op de valreep nog een laatste ‘dagboek in beeld’ van 2016. We hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. Alhoewel, nu ik er zo over nadenk, we toch best veel stil zitten gedurende dag. Achter de computer voor het overgrote deel van de dag.

Maar hoe dan ook, beide hebben we een lekker ritme van sporten en werken gevonden. Frans is helemaal into het badmintonnen, hardlopen en zwemmen, terwijl ik het hou bij de sportschool, weleens mee ga badmintonnen en af en toe wat baantjes trek. Brrr, mij iets te koud het zwembad hier. En als de zon langzaam zakt pakken we de fiets om op zoek te gaan naar een nieuw eettentje. 

Eind november, voor de laatste keer naar de sportschool, mijn abonnement eindigt. Als ik weer terug ben in Thailand  beslis ik wat ik dan weer ga doen. Zie hier hoe belangrijk de telefoon is voor de Thai

Het ergste wat er is, inpakken. Niet alleen voor de vakantie maar ook tegelijkertijd voor de verhuizing na de vakantie. Het appartement verlaten we namelijk ook direct. De rest van onze spullen worden opgeslagen elders in het complex.

dagboek in beeld 3

Ben je druk bezig, zit Frans gewoon in bad! Verschil moet er zijn zeggen ze dan…

dagboek in beeld 3

Het is je vast niet ontgaan, we waren op vakantie. Eigenlijk het land gewoon even uit in verband met ons visum. We waren in Singapore voor 5 dagen

Daar waar je als toerist geregeld vaststaat tussen de zakenmensen

foto dagboek Mevrouw Nomad

En ook nog even in Phuket (maar het had net zo goed Terschelling kunnen zijn, zo weinig hebben we gezien van Phuket zelf;-))

Maar wel hebben we er heerlijk gegeten en zijn we goed in de kerststemming gekomen

foto dagboek Mevrouw Nomad

foto dagboek Mevrouw Nomad

Bij terugkomst staat onze verhuizing op het programma want we hebben een nieuw appartement gevonden. Met al ons hebben en houden vertrekken we

Settelen in ons nieuwe stulpje

dagboek in beeld - d'vieng santitham

Weer terug betekent ook dat de laptop weer open gaat. En waar kan dat nou beter dan in ons lievelingscafé

En nog belangrijker; we ‘kunnen’ weer naar de bioscoop 😉

foto dagboek

Een hike met onze Duitse vrienden eindigt met een heerlijke picknick

Oh nee, deze eindigt met smoothies als we weer zijn afgedaald tot stadsniveau

foto dagboek 3

Vrij snel was ik eruit, Crossfit it is! Welkom op mijn nieuwe sportschool

dagboek in beeld

dagboek in beeld

Even iets anders, een kijkje in de keuken van de ‘wrap masters’

foto dagboek mevrouw nomad

Voor je het weet is het alweer kerst. Met kerstavond gaan we ergens naar een speciaal georganiseerd kerstdiner.

Mijn veganistische diner en Frans zijn kalkoen smaken prima, dat samen met leuk gezelschap aan tafel maakt het een geslaagde avond.

Het houdt niet op. 1e kerstdag zitten wij aan de brunch, inclusief chocoladefontein

Op 2e kerstdag zijn we twee dagen later dan jullie (het overgrote deel van Nederland) maar ook wij kijken traditiegetrouw All you need is Love. (dit keer helaas zonder lekker gebakje van moeders)

dagboek in beeld

Met wat voor foto 2016 eindigt weten we nog niet maar dat zie je ongetwijfeld snel terug. Wij proosten alvast op het nieuwe jaar!

foto dagboek mevrouw Nomad

Tot het volgende dagboek

Mevrouw Nomad
info@mevrouwnomad.nl
Geen reactie's

Geef een reactie